Helsingin toimisto

Helsingin toimisto on perustettu syksyllä 2023 ja se sijaitsee Hakaniemen sydämessä, täysin uudistetussa Siltasaari 10-rakennuksessa. Toimistomme sijainti on erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä – vierestä löytyy myös mm. kattava valikoima erilaisia ravintoloita ja palveluita sekä Tokoinranta kävelypolkuineen. Istumme vastavalmistuneessa, valoisassa toimitilassa rakennuksen kolmannessa kerroksessa, josta aukeaa kaunis näkymä sisäpihalle. Meiltä löytyy avoin työtila, neuvotteluhuone, puhelinkoppi, lounge-alue sekä keittiö. Rakennuksen alakerrasta on mahdollisuus vuokrata lisää neuvotteluhuoneita ja muita yhteiskäyttötiloja tarpeen mukaan.

Visionite aloitti toimintansa Umeåssa 2018 ja tänä päivänä työllistämme Ruotsissa noin 400 kokenutta IT-osaajaa, jotka työskentelevät projekteissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla muun muassa järjestelmäkehityksen, projektinhallinnan ja arkkitehtuurin parissa. Nyt lanseeraamme toimintamme Suomessa tavoitteenamme saavuttaa sama asema myös tässä markkinassa!

Meille on tärkeää, että toimistolla on rento tunnelma ja kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi. Odotamme innolla yhteisiä aamiaisia, sosiaalisia aktiviteetteja sekä ennen kaikkea hyviä after workeja!

Toimistomme Ruotsissa

Tapaa Helsingin MD Silja Alvik

Millaista on työskennellä MD roolissa Visionitella ja vastata Helsingin toimistosta?

Mun mielestä se on super jännittävää, hauskaa ja myös todella merkityksellistä. Se, että pääsee rakentamaan uutta liiketoimintaa Suomeen, avaamaan meidän ensimmäistä toimistoa Helsinkiin sekä levittämään tietoa tästä IT-alan osaajille ja asiakkaille, on upea mahdollisuus. Odotan innolla mihin tulevaisuus meidät vie.

Miksi tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on tärkeää?

Henkilökohtaisesti mulle on todella tärkeää saada viettää vapaa-aikaa perheen, ystävien ja omien harrastusten parissa, koska nämä tuovat iloa ja energiaa elämään. Uskon vahvasti siihen, että hyvinvoinnin ja jaksamisen edellytyksenä on järkevä tasapaino oman vapaa-ajan ja töiden välillä. Mun tavoitteena onkin rakentaa Helsingin toimistolle kulttuuri, jossa kannustetaan juuri tähän.

Mikä motivoi sinua?

Ensisijaisesti mua motivoi kaksi asiaa – ihmiset ja jatkuva oppiminen. Nautin uusien ihmisten tapaamisesta, suhteiden rakentamisesta ja toisten auttamisesta. Kohtaamalla erilaisia ihmisiä avautuu uusia näkökulmia, mahdollisuus laajentaa verkostoja ja tehdä yhteistyötä taitavien ihmisten kanssa. Näistä syistä rakastan myös työskennellä rekrytoinnin ja myynnin parissa. Uusien asioiden oppiminen, jatkuva kehittyminen ja kasvaminen innostavat mua.  Näen nämä asioina, jotka jatkuvat tavallaan loputtomana prosessina ilman selkeää loppua. Uskon, että tässä roolissa pääsen tutustumaan moniin uusiin ihmisiin ja kasvamaan uusien asioiden parissa!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.