Kestävä digitalisaatio

Hyvin toimiva ja turvallinen tietotekniikka on tänä päivänä ratkaisevan tärkeää, jotta yhteiskuntamme toimii. Digitaalisaation tuoman valtavan potentiaalin takia meillä on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää kestävämpää yhteiskuntaa.

Me Visionitella osallistumme kestävään kehitykseen tukemalla asiakkaitamme digitaalisessa muutoksessa, tarjoamalla innovatiivisia ja turvallisia tietoteknisiä ratkaisuja, jotka helpottavat ja parantavat ihmisten arkea.

Fokus sitoutumisessa ja hyvinvoinnissa

Meille on tärkeää olla työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen tilaa ja mahdollisuuksia pitää järkevän tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä. Tavoitteenamme on, että työntekijämme ovat sitoutuneita ja pääsevät kehittymään työssään.

Muuttamassa toimialaa

Me Visionitella uskomme, että erilaisten näkökulmien avulla saavutamme luovempia ratkaisuja, teemme parempia päätöksiä ja menestymme paremmin.  IT-ala on tunnestusti kamppaillut tasa-arvoon liittyvien haasteiden kanssa. Meidän tavoitteena on keskittyä asioihin, joihin voimme vaikuttaa, ja varmistaa, että teemme sen. Olemme todella ylpeitä siitä, että me Visionitellä rikomme normeja, ja meillä on tällä hetkellä enemmistö naisia johtotehtävissä. Meille tässä ei tietenkään ole kyse pelkästään luvuista. Pyrimme aina luomaan tasa-arvoisia työpaikkoja palkkaamalla osaamisen perusteella sekä tavoittelemalla sukupuoli- ja ikäjakauman tasapainoa. Yrityskulttuurimme kulmakivi on se, että meillä on fokus yksilössä. Tähän kuuluu olennaisesti yhdenvertainen, syrjimätön sekä kaikkia osallistava ja mukaan ottava toimintatapa.

 

Haluatko kuulla meistä lisää?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.