Palvelumme

Visioniten tavoitteena on olla markkinoiden paras IT-palveluiden toimittaja. Mallimme avulla houkuttelemme alan taitavimmat IT-osaajat ja voimme tarjota asiakkaillemme sekä kestäviä että laadukkaita ratkaisuja.

Ohjelmistokehitys

Kokeneet IT-osaajamme rakentavat näppäriä ja innovatiivisia ratkaisuja. Tarjoamme kestävää ohjelmistokehitystä, joka voidaan mukauttaa liiketoimintasi tarpeisiin. 

Projektinhallinta

Visionite projektipäälliköillä on laaja kokemus ja osaaminen projektien läpiviennistä. Hyödynnämme ketteriä menetelmiä, jotka tukevat parhaiten liiketoimintaasi.

Muutosjohtaminen

Asiantuntijamme tukevat organisaatiotasi sekä CRM:n käyttöönotossa että toimintatapojen muutoksessa, sekä johtajien että käyttäjien keskuudessa.

Testaus

Visionite auttaa organisaatiotasi suorituskyky-, tietoturva- ja käytettävyystesteillä, jotta tunnistamme haasteet ajoissa – ennen kuin niistä tulee ongelmia.

Tietoturva

Suojaa liiketoimintasi kasvavilta kyber-uhilta. Konsulttimme opastavat sinua organisaatiosi tietoturvaprosessien kehittämisessä, valvonnassa ja hallinnassa.

Automaatio

Vapauta resursseja ja ota haltuun monimutkaiset prosessit kokonaisvaltaisesti automaation avulla. Autamme sinua kartoituksessa ja toteutuksessa.

Arkkitehtuuri

Järjestelmäarkkitehtuurissa on kyse ratkaisujen oikean mitoituksen ja tasapainon löytämisestä. Arkkitehtimme opastavat organisaatiotasi sopivan ratkaisun valinnassa

Pilvialustat

Joustavat, tehokkaat ja innovatiiviset pilviratkaisut, jotka tukevat organisaatiotasi. Autamme sinua käyttöönotossa, kehittämisessä ja tukitoiminnoissa.

Tapaa Helsingin MD Silja Alvik

Lue lisää Helsingin toimistosta

Tutustu toimistoihimme – pohjoisesta etelään

Toimimme tällä hetkellä 17 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Toimistomme ovat meille kohtaamispaikka, jossa vietämme aikaa yhdessä, pidämme hauskaa ja opimme toisiltamme.

Toimistomme Ruotsissa

Yhdessä luomme kestävämpää tulevaisuutta

Lue lisää

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.