Elämä on muutakin kuin numeroita

Visioniten perustajat, Mattias ja Erik, eivät halunneet luoda perinteistä IT-yritystä. Heidän ideansa lähti ajatuksesta luoda IT-osaajille sekä erinomainen kompensaatiomalli että rakentaa uudenlainen yrityskulttuuri, missä huomaavaisuus ja avuliaisuus ovat korkealle arvostettuja sekä palkittuja ominaisuuksia. Ajatuksena oli luoda organisaatio, jossa yksilölle annetaan tilaa ja elämä on muutakin ykkösiä ja nollia. Kuusi vuotta One Groupin perustamisesta, aloitamme uuden luvun meidän historiassamme, kun One Groupista tulee Visionite tammikuusta 2024 lähtien. Säilytämme edelleen saman omistaja- ja organisaatiorakenteen, mutta tulemme jatkossa toimimaan uudella, päivitetyllä nimellä sekä brändillä. 

 

 

Visiomme

Erinomainen kompensaatiomalli, kiinnostavat toimeksiannot ja vahva yhteenkuuluvuus – eli One-malli. One-malli luotiin tarjoamaan konsultointitehtävissä toimiville IT-osaajille yksilön tarpeisiin mukautettu ratkaisu. Se antaa vapauden hallita omaa arkea ja vaikuttaa tuloihin, samalla kun saa tiimin tarjoaman turvan ja tuen. Näkemyksemme mukaan monimutkainen omistusrakenne, korkeat voittomarginaalit tai suuri keskijohto eivät paranna konsulttien työsuoritusta, joten kohdistamme fokuksemme tärkeimpään eli IT-osaajiimme. Tavoitteenamme on Suomen tyytyväisimmät työntekijät.

Avoimet työpaikat

400 kokenutta IT-osaajaa

47 % korotus aikaisempaan kompensaatioon

Vaihtuvuus alle 1%

Mitä me edustamme

Tärkein persoonapiirre, jota haluamme nähdä työntekijöissämme, on huomaavaisuus. Tämä on ominaisuus, jota arvostamme organisaatiossa kaikista eniten ja se läpäisee koko liiketoimintamme. Me haluamme olla huomaavaisia ja työskennellä huomaavaisten ihmisten kanssa.

Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on kaikki kaikessa. Olemme vakuuttuneita siitä, että työntekijöistä tulee pitkäaikaisia ja he suoriutuvat paremmin, jos kannustamme sopivaan tasapainoon työn ja vapaa-ajan välillä.

Tapaa Helsingin MD Silja Alvik

Lue lisää

Tutustu toimistoihimme – pohjoisesta etelään

Toimimme tällä hetkellä 17 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Toimistomme ovat paikka, jossa vietämme aikaa yhdessä, pidämme hauskaa, järjestämme aktiviteetteja ja opimme toisiltamme.

Lue lisää

Yhdessä luomme kestävämpää tulevaisuutta

Lue lisää

Haluatko kuulla meistä lisää?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.