Magdalena har arbetat många år inom IT-konsultbranschen och har byggt upp en imponerande karriär. Hon är norrlänningen som efter 12 år söderut flyttade tillbaka till Umeå och nu arbetar som HR-chef på vårt huvudkontor. Hon har en bred erfarenhet inom HR och rekrytering och har tidigare haft roller som IT-rekryterare, Team Lead, HR nationellt och internationellt.

”Magdalena är som klippt och skuren för rollen som HR-chef hos oss, hon är smart, driven, positiv och en riktig people person.”

– Mattias Matsson, Koncern-VD och medgrundare Visionite. 

Vad innebär din roll hos oss?

Jag säkerställer att alla våra medarbetare har de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb och trivas hos oss. Min roll är bred och är både operativ och strategisk vilket jag trivs med. Jag jobbar bland annat med introduktion av nya medarbetare, konferenser & utbildningar, processer och arbetssätt, lagar och avtal, chefsstöd och ansvarar för vår marknadsavdelning. Det är lyx att varje dag få lära sig nya saker, utmanas och utvecklas men framförallt jobba med fantastiska kollegor!

Något jag är extra stolt över är att vi nyligen har vunnit pris som årets bästa arbetsgivare (bland mellanstora bolag), det är det finaste pris man kan vinna som arbetsgivare och det blir ett kvitto på att vi gör rätt saker. Vi har en personalomsättning på 3% vilket är otroligt ovanligt inom IT-konsultbranschen som normalt ligger på cirka 20%.   

Varför valde du att börja arbeta på Visionite?

Det är en hög konkurrens i den här branschen och det finns många bra bolag. Det jag fastnade lite extra för på Visionite var att man på riktigt hade fokus på livsbalans och att man genom vår lönemodell faktiskt kan förändra människors liv. Kombinationen av en bra lönemodell, snälla och kompetenta medarbetare och spännande kunder är svårslagen. Jag blev även imponerad över att det är en majoritet av kvinnor i ledande positioner på Visionite. Det är ett bolag i framkant och med rätt värderingar.

Vad är ser du mest framemot nu?

Vi har en jättespännande tid framför oss och kommer att fortsätta jobba hårt för att se till att våra medarbetare mår bra, trivs hos oss och vill stanna kvar. Vi ska fortsätta växa i Sverige men också utomlands, jag är så glad över att få vara med på den här resan!

Nyfiken att veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa er verksamhet? Tveka inte att höra av dig!  

Kontakt: 

Magdalena Persson  

076-7827143  
magdalena.persson@visionite.se 
www.visionite.se