Göteborgin toimisto

Göteborgin toimisto on perustettu 2020 ja tällä hetkellä meitä on 65 hengen porukka. Löydät meidät Avenyn läheltä valoisista ja raikkaista 300 neliön tiloista, hyvien ravintoloiden, julkisen liikenteen ja parkkipaikkojen läheisyydestä. Työskentelemme enimmäkseen ohjelmistoihin liittyvien projektien parissa painottaen järjestelmäkehitystä, mutta meillä on myös johtamisen ja projektinhallinnan asiantuntijoita.

Asiakkaamme toimivat pääasiassa yksityisellä sektorilla erilaisilla toimialoilla, kuten teknologia-, auto- ja lääketeollisuuden parissa. Monet osaajistamme työskentelevät projekteissa, joihin törmäämme jokapäiväisessä elämässä.

Meidän toimistomme on kokoontumispaikka työntekijöille. Jotkut työskentelevät toimistolta kokopäiväisesti, kun taas toiset tulevat paikalle, kun järjestämme after workeja, peli-iltoja tai muita hauskoja aktiviteetteja. Tykkäämme viettää aikaa yhdessä tehden kivoja asioita. Kun emme ole toimistolla, saatamme olla esimerkiksi maistelemassa olutta, pelaamassa frisbee golfia, ajamassa mikroautoja tai nautiskelemassa saaristoristeilyllä.

Lue lisää

Tukholman toimisto

Tukholman toimisto sijaitsee Kungsholmenissa S:t Erikin alueella. Täällä istumme suurissa, hiljattain remontoiduissa tiloissa, jotka antavat “täällä haluan viettää aikaa”-fiiliksen.

Toimistolla työskentelee joukko kokeneita IT-osaajia, jotka kehittävät monimutkaisia järjestelmiä ja webbisovelluksia. Teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla esimerkiksi pankki-, rahoitus-, teleoperaattori-, lääke- ja vähittäiskaupan aloilla.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa toimitamme IT-ratkaisuja modernin teknologian avulla, jotka vaikuttavat tuhansiin ihmisiin yhteiskunnassa – mikä on mielestämme siistiä!

Lue lisää

Malmön toimisto

Malmön toimisto sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Triangelnin rautatieasemasta rauhallisella ja viihtyisällä poikkikadulla. Meidän toimistomme koostuu avoimesta tilasta, minikeittiöstä, kokoushuoneesta sekä pienestä lounge-tilasta. Haluamme luoda kotoisan paikan, jossa voit tehdä töitä ja hengailla kollegoidesi kanssa. Meillä on Malmössä pian kaksinumeroinen määrä IT-osaajia, jotka työskentelevät järjestelmäkehityksen parissa useilla eri toimialoilla kehittäen esimerkiksi pääsyjärjestelmiä ja ratkaisuita lentoliikenteeseen.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.