Visionite jatkaa kasvuaan ja avaa ensimmäisen toimistonsa Suomeen. Yritys on ollut huimalla kasvumatkalla vuodesta 2019 lähtien, ja toimipisteitä löytyy 16 eri paikkakunnalta Ruotsissa ja Norjassa. Visionitella on tällä hetkellä 400 työntekijää, ja tavoitteena on tehdä samanlainen kasvu myös Suomessa!

“Uuden liiketoiminnan rakentaminen Suomeen ja ensimmäisen toimiston avaaminen Helsinkiin on ainutkertainen mahdollisuus. On todella jännittävää olla mukana tällä matkalla, ja päästä levittämään tietoa meistä IT-alan osaajille sekä asiakkaille. En malta odottaa mihin tulevaisuus meidät vie!”

Silja Alvik, Managing Director, Visionite Helsinki

 

 

Visioniten Suomen toiminta lähtee liikkelle Helsingistä Silja Alvikin johdolla. Hänellä on vankkaa kokemusta IT-konsultoinnin parista sekä laaja asiakas- että IT-osaajaverkosto. Siljan aikaisempi kokemus rekrytoinnin ja myynnin parista tulevat olemaan suureksi hyödyksi hänen uudessa roolissaan.

Visionite tuo mukanaan kokemuksensa Ruotsista ja Norjasta, ja yksi tavoitteista on säilyttää sama alle 1% prosentin henkilöstön vaihtuvuus myös Suomessa. Visionite jatkaa laajentumistaan, pitäen samalla kiinni tärkeimmästä arvostaan, työn ja vapaa-ajan tasapainosta.


“Olen erittäin innoissaan saadessani olla mukana luomassa Visioniten tarinaa Suomen markkinassa. Odotan todella paljon tapaamisia tulevien suomalaisten asiakkaiden ja IT-osaajien kanssa. Nyt laitetaan homma käyntiin!”

Magnus Wingmark, Head of New Markets, Visionite

 

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä
Silja Alvik
+358 406818115
Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki
silja.alvik@visionite.fi
www.visionite.fi

Magnus Wingmark
+46 73-644 41 05
magnus.wingmark@visionite.se
www.visionite.se

Takaisin